Aceasta bautura pe care o gasesti la oriunde mergi in lume contine adevarate proprietati tamaduitoare, fiind bogata in aminoacizi si substante minerale.

Berea, pentru ca despre ea este vorba, este bogata in vitamine si minerale, si nu este doar o bautura recreationala, ci este benefica si pentru sanatate. Potrivit cercetatorilor, berea previne maladia Alzheimer, regleaza echilibrul hormonal si este un excelent balsam pentru par.

Cercetatorii britanici indica insa faptul ca aceasta bautura ar putea preveni maladia Alzheimer. Maladia, asociata cu nivelurile crescute de aluminiu din organism, ar putea fi prevenita printr-un consum moderat de bere, bogata in silicon organic, care reduce cantitatea de aluminiu din corp. Potrivit unui studiu din 2008, publicat in revista Food And Chemical Toxicology, siliconul a redus absorbtia de aluminiu din tractul digestiv si a incetinit acumularea acestui metal in organism si tesutul cerebral. Berea ar trebui insa consumata cu moderatie; persoanele care au consumat peste un litru de bere pe zi s-au confruntat cu pierderi de memorie.

Aceasta bautura contine toata gama de aminoacizi esentiali, substante minerale cum ar fi fosfor, iod, magneziu si potasiu, fiind de asemenea bogata in calciu. Un studiu al cercetatorilor de la Universitatea Tufts din Statele Unite, efectuat in 2009, a relevat faptul ca un consum moderat de bere protejeaza densitatea minerala a oaselor, conform dailymail.co.uk. Totusi, nu toate tipurile de bere sunt al fel de benefice; cele mai bune rezultate se obtin prin consumul de bere nefiltrata, datorita faptului ca este eliminata drojdia, care are un continut ridicat de vitamina

CITESTE MAI MULT PE: esibian.ro