Acasă Stirile zilei Stiinta CONSPIRATIA ROMANA care l-a inventat pe Isus din Nazaret sau Iisus Hristos!...

CONSPIRATIA ROMANA care l-a inventat pe Isus din Nazaret sau Iisus Hristos! VIDEO DOCUMENTAR

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

CONSPIRATIA ROMANA care l-a inventat pe Isus este un film documentar ce vorbeste despre Isus din Nazaret sau Iisus Hristos, unul din cele mai importante simboluri ale culturii occidentale, majoritatea bisericilor crestine considerandu-l Fiul lui Dumnezeu.

Cine a fost cu adevarat Isus? De ce nu exista dovezi arheologice istorice ale existentei sale? Cine a scris Evangheliile? De ce au fost scrise in limba greaca, mai degraba decat in ebraica sau aramaica? Cum a ajuns sa fie centrul din Roma edificiul religiei crestine? De ce au fost primul crestin Papa si primii sfinti toti membrii familiei Flavius Cezar?

Aflati adevarata identitate a lui Isus Christos pe temelia caruia crestinismul a fost infiintat pentru a i se inchina miliarde de oameni de 2.000 de ani.

“Conspiratia care l-a inventat pe Isus” este un film documentar care cuprinde rezultatul cercetarilor a zeci de ani in domeniul originilor crestinismului, si dezvaluie o intelegere noua si revolutionara cu privire la originea crestinismului, explica ceea ce este Noul Testament, care este adevaratul Isus, si modul in care a doua venire a lui Christos a avut loc deja.

Filmul arata ca Isus a fost inventia Curtii Imperiale Romane din acea vreme. Scopul lor a fost de a oferi o viziune a unui “Mesia pasnic”, care ar putea servi drept o alternativa a liderilor revolutionari care au fost in Israel din primul secol si amenintau Roma. Aceasta descoperire se bazeaza pe paralele constatate intre Evanghelii si lucrarile istoricului Flavius Josephus, care apar in secventa.

Vezi DOCUMENTARUL AICI!

Unii cititori si spectatori vor gasi aceasta analiza derutanta. Joseph Atwill, autorul documentarului si cartii “Mesia lui Cezar“, spune:

“Cartea mea nu este in nici un fel o critica a credintei crestinilor contemporani. M-am simtit obligat sa prezint concluziile mele cu privire la originea si scopul antisemitismului si modul in care guvernele folosesc propaganda pentru a-si controla supusii”.

“Dificil si provocator! Daca ceea ce Joseph Atwill spune este doar partial adevarat, suntem in cautarea unui abis.” – Robert Eisenman, Profesor de Religii si Arheologie din Orientul Mijlociu, Universitatea de Stat din California.

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos