O femeie din Florida a intrat in stop cardiac imediat dupa ce a nascut si povesteste exact ce a vazut in lumea de dincolo.

Ruby Graupera-Cassimiro, in varsta de 40 de ani, a dat nastere bebelusului, dupa care a intrat in stop cardiac, lichidul amniotic trecand in sange. Cum acest lucru este de obicei letal, medicii s-au luptat timp de 45 de minute sa o resusciteze si au fost la un pas sa o declare moarta, insa ea a revenit la viata in mod miraculos.

Si daca asta nu este de ajuns, femeia a povestit lucruri incredibile dupa ce si-a venit in simtiri.

„Imi amintesc ca am vazut un spirit, care cred ca era tata. Era o lumina in spatele lui si multe alte spirite in jurul lui”, a povestit Ruby, care a adaugat ca o forta a oprit-o spunandu-i ca nu poate inainta.

„Am fost moarta. Sotul mi-a spus ca eram rece ca gheata, pielea avea culoarea gri, iar buzele, fara culoare. Nu stiu de ce mi s-a dat aceasta sansa, dar sunt recunoscatoare pentru asta”, a mai povestit femeia.

Medicii spum ca nu au nici o explicatie pentru supravietuiea pacientei. Un purtator de cuvant al spitalului a numit intamplarea drept o „minune divina”.

Sursa: libertatea.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.