Acasă Life Monden O artista romanca de succes a ajuns marioneta Illuminati! Ce mesaje secrete...

O artista romanca de succes a ajuns marioneta Illuminati! Ce mesaje secrete transmite artista?

Artista romanca INNA este amintita in presa internationala ca fiind sluga unor organizatii secrete care isi transmit mesajele secrete prin intremediul melodiilor si videoclipurilor sale. Succesul sau este pus astfel pe sustinerea pe care i-o acorda Illuminati. In galeria de vedete care promoveaza organizatii secrete mai sunt amintite Lady Gaga, Jessie J, Britney Spears.

 

katy perry illuminatiVideoclipul acesta a intrecut orice limita de bun simt in privinta simbolurilor MASONICE!

Este 95% ILLUMINATI si 5% muzica!

Pe site-ul american in cauza, vigilantcitizen.com, se mentioneaza ca vedete populare in randul tinerilor sunt folosite pentru a manipula masele cu ajutorul unor mesaje subliminale. Totul a pornit de la imaginea vedetelor din lista respectiva.
Inna a fost si ea incadrata ca mesager al organizatiei secrete din cauza unui pictorial inedit realizat in urma cu doua luni. Vedeta a pozat punandu-si ochiul drept in evidenta. De asemenea, si accesoriul folosit a fost catalogat ca pe un semn al organizatiei intrucat lantul formeaza mai multe triunghiuri. Ochiul incadrat intr-un triunghi, specific mitologiei egiptene, este simbolul principal al organizatiei Illuminati.
Ordinul Iluminatilor a fost o societate secreta fondata la 1 mai 1776, in Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupts, care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadtst. Miscarea era formata din liber-cugetatori, liberali, republicani si pro-feminini, recrutati din lojile masonice din Germania, si a urmarit sa promoveze perfectionismul prin intermediul scolilor de mistere.

In 1785, ordinul a fost dezbinat si suprimat mai intai de catre guvern bavarez pentru un presupus complot si apoi in intregul stat (Reich) german. Acuzatia adusa a fost aceea ca scopul ordinului este sa rastoarne toate monarhiile si religiile de stat din Europa.

sursa: stirileprotv.ro

 

inna1