O aparitie misterioasa pe cerul Capitalei!

29

Un obiect luminos a putut fi observat pe cer luni, in jurul orei 18:30, in zona parcului Drumul Taberei. Desi au aparut imediat teorii potrivit carora ar fi vorba despre un meteorit, specialistii Agentiei Spatiale Europene au alta varianta.

Specialistii cred ca, mai degraba, e vorba despre un efect al dezintegrarii in atmosfera a unei statii spatiale chinezesti, care nu a mai putut fi controlata, acum doua luni.

„Eram la o plimbare in parcul Moghioros si sotia mi-a aratat pe cer o…prima data am crezut ca e o cometa, apoi ne-am dat seama ca este un meteorit. Am avut aparatul la mine, am incercat sa fac cateva poze. Era mai mare decat o stea cazatoare, normal, si s-a vazut ca o bila luminoasa care a strabatut cerul si s-a pierdut in zare”, a povestit la Digi24 Daniel Dudu, cel care a trimis si imaginile.

In urma cu mai putin de o saptamana, aparitii similiare au fost semnalate in Romania, Grecia, Rusia si Austria. Atunci s-a spus ca a fost vorba despre o racheta a Chinei, care a lansat un nou satelit pe orbita.

 

!-- Composite Start -->
Loading...
<