Numerologia iti poate arata destinul ascuns in numele tau! Vezi cifra care iti va guverna evenimentele din viata – Cap Limpede

Numerologia iti poate arata destinul ascuns in numele tau! Vezi cifra care iti va guverna evenimentele din viata

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata

De exemplu, daca te numesti ION GHEORGHE, calculezi: ION -> 9+6+5 = 15+5= 20= 2+0 = 2 ; GHEORGHE -> 7+8+5+6+9+7+8+5 = 15+11+16+13= 26+29=55 = 5+5 = 10 = 1+0 = 1 -> 2 (de la ION) + 1 (de la Gheorghe) = 3. Asadar, cifra destinului e 3.

Vezi ce cifra ascunde destinul tau.

CIFRA 1

Ai o personalitate puternica si abilitati fenomenale de lider. Esti nascut sa ii conduci pe ceilalti, asa ca faci acest lucru cu toti cei din jurul tau.

CIFRA 2

Esti foarte descurcaret, asa ca gasesti solutii pentru orice. iti place sa lucrezi in echipa si sa fii inconjurat de oameni.

CIFRA 3

Ai o fire extrem de creativa si iti place sa te distrezi. Esti cel care ii face pe ceilalti sa rada si dai dovada de o imaginatie fantastica.

CIFRA 4

Esti o persoana cu picioarele pe pamant. iti place sa construiesti, atat obiecte fizice, cat si relatii frumoase cu cei din jur.

CIFRA 5

Iti plac schimbarile si vrei sa profiti de orice oportunitate. Urasti monotonia, asa ca iti place sa cunosti oameni noi, noteaza observator.tv.

CIFRA 6

Loading...

Poti fi implicat in campanii de ajutorare, caci iubesti sa fii alaturi de oameni. Te reprezinta solidaritatea.

CIFRA 7

Iti place sa acumulezi cunostinte si sa le transmiti celorlalti. iti face placere sa citesti informatii despre stiintele oculte.

CIFRA 8

Esti foarte determinat sa obtii ceea ce iti doresti si nu te dai in laturi de la a munci pentru succesul tau. Esti un sprijin pentru cei din jur.

CIFRA 9

Esti boem, iti plac lucrurile frumoase, romantismul, muzica si arta, pentru ca esti receptiv la tot ce te inconjoara.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close