Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata

De exemplu, daca te numesti ION GHEORGHE, calculezi: ION -> 9+6+5 = 15+5= 20= 2+0 = 2 ; GHEORGHE -> 7+8+5+6+9+7+8+5 = 15+11+16+13= 26+29=55 = 5+5 = 10 = 1+0 = 1 -> 2 (de la ION) + 1 (de la Gheorghe) = 3. Asadar, cifra destinului e 3.

Vezi ce cifra ascunde destinul tau.

CIFRA 1

Ai o personalitate puternica si abilitati fenomenale de lider. Esti nascut sa ii conduci pe ceilalti, asa ca faci acest lucru cu toti cei din jurul tau.

CIFRA 2

Esti foarte descurcaret, asa ca gasesti solutii pentru orice. iti place sa lucrezi in echipa si sa fii inconjurat de oameni.

CIFRA 3

Ai o fire extrem de creativa si iti place sa te distrezi. Esti cel care ii face pe ceilalti sa rada si dai dovada de o imaginatie fantastica.

CIFRA 4

Esti o persoana cu picioarele pe pamant. iti place sa construiesti, atat obiecte fizice, cat si relatii frumoase cu cei din jur.

CIFRA 5

Iti plac schimbarile si vrei sa profiti de orice oportunitate. Urasti monotonia, asa ca iti place sa cunosti oameni noi, noteaza observator.tv.

CIFRA 6

Poti fi implicat in campanii de ajutorare, caci iubesti sa fii alaturi de oameni. Te reprezinta solidaritatea.

CIFRA 7

Iti place sa acumulezi cunostinte si sa le transmiti celorlalti. iti face placere sa citesti informatii despre stiintele oculte.

CIFRA 8

Esti foarte determinat sa obtii ceea ce iti doresti si nu te dai in laturi de la a munci pentru succesul tau. Esti un sprijin pentru cei din jur.

CIFRA 9

Esti boem, iti plac lucrurile frumoase, romantismul, muzica si arta, pentru ca esti receptiv la tot ce te inconjoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.