Acasă Stirile zilei Nu se ştie cine va fi viitorul antrenor al Rapidului

Nu se ştie cine va fi viitorul antrenor al Rapidului

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Numele noului viitorului antrenor al Rapidului este încă învăluit în mister.

Rapidiştii tot nu s-au hotărât asupra omului care va conduce echipa în sezonul următor, după plecarea lui Răzvan Lucescu. Acesta a bătut deja palma cu arabii de la Al Jaish, urmând a părăsi echipa de sub podul Grant imediat după disputarea finalei Cupei României. Dată fiind această situaţie, conducătorii clubului s-au pus să-i caute înlocuitor fostului selecţioner.

Prima dată se vehiculau nume ca Marius Şumudică, Cristi Pustai, Mircea Rednic sau Viorel Hizo, însă presa a dat mai apoi ca sigură venirea lui Reghecampf în Giuleşti. Nu a fost aşa, fostul antrenor al Chiajnei semnând cu Steaua. Mai nou a apărut varianta Ioan Ovidiu Sabău. Venirea lui Sabău la echipă părea să fie sigură, acesta discutând cu Copos şi primele de obiectiv pentru sezonul viitor.

Astăzi s-a vehiculat în presă un alt nume pentru postul de antrenor al Rapidului, Petre Grigoraş, actualul antrenor al echipei Pandurii Târgu-Jiu. Se pare că antrenorul gorjenilor a avut deja o discuţie cu patronul rapidist George Copos.

 „Da, e adevărat că am vorbit cu domnul Copos. Momentan sînt doar discuţii, încă nu am ajuns la un acord. Vom vedea ce se va întîmpla în zilele următoare pentru că mai am şi alte oferte. Mi-ar plăcea să antrenez Rapidul, recunosc. Nu doar pentru suporteri, care sînt fantastici. E o echipă care se luptă an de an la Cupă şi la titlu”, a declarat Grigoraş.

Rapid nu stă cu mâinile în sân şi se pare că a făcut deja două mutări pe piaţa tranferurilor, portarul Villadsen şi mijlocaşul Aitor Monroz urmând a părăsi Ceahlăul Piatra-Neamţ pentru a juca în Giuleşti.