Ion Mircea Plângu, fost şef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică şi Politica de Apărare din Ministerul Apărării şi actual consilier de stat al primului-ministru, a fost numit de premierul Mihai Răzvan Ungureanu ca membru al CA al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), cu un mandat de patru ani.

Măsura a fost luată în urma unei adrese primite din partea Consiliului Naţional al Persoanelor Vârstnice, se arată în decizia semnată de premierul Ungureanu.

În luna februarie, Ion Mircea Plângu a fost numit în postul de consilier de stat în aparatul propriu de lucru al primului-ministru. A fost secretar de stat în Cancelaria primului-ministru, în Guvernul Tăriceanu, apoi a lucrat ca şi consilier de stat al fostului premier Emil Boc.

Odată cu instalarea Guvernului Tăriceanu, în ianuarie 2005, Ion Mircea Plângu a fost numit secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale şi a coordonat din această funcţie Departamentul pentru Integrare Euroatlantică şi Politica de Apărare din minister.

Andreea Mușatescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.