Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in dosarul primarului Constantei, Radu Mazare.

„Am depus un inscris, respectiv contractul meu de imprumut de acum zece ani. M-au anuntat ca au extins urmarirea penala pentru fals in declaratiile mele de avere. Si am stat sa studiez dosarul”, a declarat miercuri Radu Mazare, la iesirea din sediul DNA, potrivit Agerpres.

El nu a vrut sa dezvaluie informatii din dosar, ca sa nu fie ‘reclamat’ din nou de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, care marti a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii in cazul unor declaratii ale lui Mazare despre magistrati.

„Traim intr-o tara in care nu eu trebuie sa ma dezvinovatesc, ca de ce am imprumutat un prieten grec, ca de ce un alt prieten imi da niste bani. Suntem intr-o tara in care cei care acuza trebuie sa demonstreze ca eu sunt vinovat. Nu eu acum ies si in fata intregii tari trebuie sa explic viata mea. (…) De cand sunt primar incontinuu ma dezvinovatesc”, a afirmat Mazare.

Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a prezentat la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca a primit 175.000 euro mita de la omul de afaceri Avraham Morgenstern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.