Acasă Politic Negoita amenintat cu moartea de un coleg de partid: Te termin. Mori...

Negoita amenintat cu moartea de un coleg de partid: Te termin. Mori de mana mea, nu o sa te las

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sebastian Ghita l-ar fi amenintat cu moartea pe colegul sau de partid, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care a depus marti o plangere penala impotriva deputatului. Edilul spune ca a fost amenintat cu moartea la telefon.

„Aici am o plangere penala impotriva numitului Sebastian Ghita, deputat, care acum o saptamana m-a sunat si m-a amenintat la telefon intr-un mod josnic si rusinos. M-a amenintat inclusiv cu moartea, adica o chestiune, in opinia mea, foarte grava si, din aceasta perspectiva, cred ca este de datoria mea sa dam un semnal in aceasta tara ca cu astfel de securisme si cu astfel de comportament mergem mai departe. Este mare pacat ca un deputat in Romania, in Europa, ameninta cu moartea un primar de sector”, a declarat Negoita.

Edilul Sectorului 3 a mai aratat ca justitia trebuie sa lamureasca acest caz si ca are incredere in anchetatori.

Intrebat cum au sunat amenintarile, in special cele cu moartea, Negoita a raspuns: „Mi-a spus: ‘Te termin. Ai intrat pe mana mea, o sa te termin. Mori de mana mea, nu o sa te las’. Astea sunt cuvintele pe care mi le-a spus”.
Robert Negoita a mai spus, intrebat daca a inregistrat convorbirea telefonica in care a fost amenintat: „Nu fac asa ceva, nu sunt securist”, el precizand, in acelasi context, ca stie ca institutii abilitate ale statului inregistreaza convorbiri telefonice.

Primarul a mai aratat ca nu era in relatii de prietenie sau de afaceri cu Sebastian Ghita.

Plangerea lui Negoita a fost inregistrata la Registratura Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), urmand sa fie repartizata unui procuror.

Robert Negoita si Sebastian Ghita sunt colegi de partid – PSD, unde primul este vicepresedinte, iar al doilea, deputat de Prahova.