Acasă World NASA a confirmat! Un asteroid gigant care ar putea sa spulbere jumatate...

NASA a confirmat! Un asteroid gigant care ar putea sa spulbere jumatate din populatia Terrei se afla la 24 de ore de Pamant

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Specialistii NASA spun ca asteroidul gigant, cu diametrul de 3,2 kilometri, capabil sa ucida aproape jumatate din populatia Terrei, se deplaseaza prin spatiu cu 64360 kilometri pe ora si este cam la 24 de ore de Pamant.

Au aparut noi informatii cu privire la prezenta unui asteroid urias in apropierea Pamantului, la doar o saptamana dupa ce profetii Apocalipsei dadeau ca sigur sfarsitul omenirii in urma unui impact devastator cu un asteroid gigant , prilejuit de un fenomen astronomic rarisim numit Luna sangerie.

Expertii NASA confirma existenta asteroidului 86666 (2000 F 10), cam de 15 ori mai mare decat orice alt asteroid aflat in prezent pe radarele Agentiei spatiale. Nu exista insa nici cel mai mic pericol ca 86666 sa loveasca Pamantul, spun reprezentantii NASA, incercand sa linisteasca spiritele excitate de eventualitatea unei catastrofe planetare, scrie evz.

Profetii Apocalipsei sunt insa siguri ca pietroiul spatial va cadea, sambata, in Puerto Rico, iar 1,5 miliarde de oameni vor pieri.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos