Mutu este in centrul unui nou scandal in Italia. O noua bataie la un hotel!

Raw Life and Style

Un fost impresar Ermano Zacchini a declarat, miercuri, la Timisoara, ca atacantul Adrian Mutu l-ar fi lovit pe proprietarul unui hotel dintr-o statiune situata in apropiere de Cesena, insa jucatorul a negat vehement indicentul si l-a catalogat pe omul de afaceri italian drept nebun.

„Este o statiune balneo-climaterica pe malul Adriaticii, la 18 kilometri de Cesena, iar patronul echipei Cesena a invitat toata echipa la un hotel de acolo, iar mai tarziu s-a trecut la bancuri. La un moment dat, proprietarul a facut si el o gluma la adresa lui Mutu. Asta s-a ridicat, i-a dat un pumn si l-a facut knock-out”, a spus Ermano Zacchini, care a precizat ca nu a asistat la incident, ci a auzit povestea pe care a relatat-o, informeaza ProTV. Omul de afaceri nu a mentionat cand s-ar fi petrecut altercatia.

Click pe aceeasi tema:  Pe cat de inofensiva, pe atat de curajoasa! Ce face aceasta VEVERITA in fata unui SARPE VENINOS! VIDEO

Zacchini ar putea investi la noua echipa Poli Timisoara, el asistand, miercuri, la meciul amical pe care ACS Poli Timisoara (fosta ACS Recas) l-a disputat pe Stadionul Dan Paltinisanu cu Millenium Giarmata.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, Adrian Mutu a negat incidentul, lasand sa se inteleaga ca ar putea sa-l dea in judecata pe Zacchini.

CITESTE DECLARATIILE LUI MUTU PE 24s.ro

spre