Acasă Stirile zilei Social Mult mai CALD pentru aceasta PERIOADA! Vezi cum va fi VREMEA luni...

Mult mai CALD pentru aceasta PERIOADA! Vezi cum va fi VREMEA luni si marti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vreme numai buna de plimbare in aceste zile in care va fi mult mai cald pentru aceasta perioada din an in aproape toata tara.

LUNI, cerul va fi temporar noros in sud-est si mai mult senin in rest. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata, mai ales in regiunile extracarpatice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17…18 grade pe litoral si 27 de grade, izolat, in vestul si centrul tarii, iar cele minime se vor situa intre 0 grade in depresiuni si 17 grade in Dealurile de Vest.

MARTI, vremea se va mentine predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, mai ales spre seara si noaptea, la inceput in vestul si nord-vestul tarii, apoi si in celelalte regiuni. Va ploua slab, pe arii restranse in Banat, Crisana si Maramures si doar cu totul izolat posibil in rest. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade pe litoral si 27 de grade, izolat, in regiunile intracarpatice. Temperaturile minime se vor incadra intre 2 grade in depresiuni si 15…16 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, pe spatii restranse va fi ceata, indeosebi in sudul, estul si centrul tarii.

Citeste integral pe StireaZilei.com!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos