Motivul real pentru care asiaticii au inlocuit laptele de vaca cu semintele de chia!

Raw Life and Style

Majoritatea adultilor cred ca laptele este foarte bun pentru sanatate. La urma urmei, ni s-a spus inca de cand eram mici ca laptele ne ajuta oasele sa fie mai puternice si ca este una dintre cele mai bune surse de calciu.

Cu toate acestea, laptele nu este atat de sanatos pe cat crezi. De fapt, adultii nu primesc atat de multe beneficii in urma consumului de lapte precum copiii si multe cercetari indica faptul ca laptele nu ar fi o optiune buna pentru noi.

Click pe aceeasi tema:  Testul care spune multe despre tine! Ai curaj sa-l faci? Ce vezi in imagine?

Mai mult decat atat, nu ar trebui ignorat faptul ca mai putin de 40% dintre oamenii de pe pamant pot digera corect laptele – si doar 5% dintre asiatici pot digera laptele in mod corespunzator.

Acest lucru se datoreaza faptului ca laptele este destinat copiilor, nu adultilor. Cand suntem mici, organismul nostru produce lactaza, ceea ce ajuta la descompunerea laptelui, astfel incat sa poata fi digerat corespunzator. Cu toate acestea, gena care produce lactaza nu mai functioneaza pe masura ce inaintam in varsta, astfel incat majoritatea oamenilor nu mai creeaza lactaza inca de la varsta de cinci ani.

Click pe aceeasi tema:  ZECE MITURI despre obisnuita RACEALA

Aceste noi informatii au redus considerabil consumul de lapte in intreaga lume. De exemplu, vanzarile de lapte in Marea Britanie au scazut cu 30% in ultimii douazeci de ani.

O alternativa la lapte

spre