Un moment socant a fost inregistrat de parintii acestei fetite in varsta de 9 ani, din Statele Unite, care si-a impuscat din greseala instructorul in cap cu o arma automata.

Accidentul s-a petrecut luni dimineata la un poligon de tragere din White Hills, Arizona, la cativa kilometri de Los Angeles. Charles Vacca, un instructor experimentat in cadrul poligonului Bullets and Burgers, a fost impuscat in cap de catre o fetita care se afla in vacanta cu parintii.

Copila era invatata sa traga cu un Uzi. Imaginile filmate chiar de catre parintii ei, care se aflau un spate, se opresc inainte ca fata sa piarda controlul armei. Tanara a tras cu succes de cateva ori, inainte ca instructorul sa-i ceara sa treaca pe modul automat. Din nefericire fata l-a impuscat in cap pe Charles Vacca. Dus la spital cu elicopterul, acesta si-a pierdut viata.

Vezi VIDEO pe VIRAL VIDEO!

Fetita, al carei nume nu a fost facut public, nu va fi pusa sub acuzare deoarece poligonul de tragere este licentiat si legal.

„Asemenea cazuri sunt foarte rare” a povestit un reprezentant al politiei locale.

Inregistrarea a fost facuta publica de catre politia din Mohave County. Incidentul cutremurator i-a revoltat pe activistii care cer reguli mai stricte in ceea ce priveste instructia, posesia si controlul armelor in Statele Unite.

Sursa: ziarulevenimentul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.