Cap Limpede

Stirile zilei

Moldova nu va semna nici la toamna acordul de asociere cu Uniunea Europeana

Republica Moldova nu va semna la toamna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana. Declaratia a fost facuta de presedintele Nicolae Timofti.

„Actul final n-o sa fie semnat in toamna, cum era preconizat, dar va fi semnat, probabil, la inceputul anului viitor. E legat de lucrul tehnic, este un volum foarte mare de traducere a actelor in 23 de limbi. S-a calculat ca nu se va reusi cu traducerea”, a declarat seful statului, intr-un interviu pentru Prime.

Referitor la negocierile cu liderii politici privind desemnarea premierului, Nicolae Timofti a mentionat ca nu a prea discutat cu liderul PL, Mihai Ghimpu.

„Am vorbit recent si cu dl Filat, si cu dl Lupu, mai putin cu dl Ghimpu. Era plecat, acum vad ca este ocupat cu alte activitati, iese des la TV, la emisiuni. Probabil nu are timp”, a spus presedintele.

Totodata, seful statului a declarat ca atat negocierile, cat si investirea Guvernului trebuie sa aiba loc „in termen rezonabil”.

The post Moldova nu va semna nici la toamna acordul de asociere cu Uniunea Europeana appeared first on Moldoveanul.

Via: Moldoveanul

  

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-32427").on("click", function(){ $(".com-click-id-32427").show(); $(".disqus-thread-32427").show(); $(".com-but-32427").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});