Cap Limpede

Stirile zilei

Banca Mondiala a aprobat un imprumut de 10 milioane de dolari catre Republica Moldova

Consiliul Directorilor Executivi ai Bancii Mondiale a aprobat azi un credit de 10 milioane dolari SUA catre Republica Moldova pentru Proiectul Asistenta de Urgenta pentru Agricultura, anunta jurnal.md.

Creditul va contribui la finantarea costurilor ce tin de atenuarea situatiei de urgenta din sectorul agricol al tarii cauzate de seceta din anul 2012.
Banii vor fi utilizati pentru recuperarea productiei de grau si porumb si prin prevenirea reducerii numarului de septel in cele mai afectate raioane.
„Proiectul va reduce riscul amplificarii in 2013 a efectelor induse de seceta din 2012, va acorda beneficii monetare fermierilor din cele mai afectate raioane pentru campania graului de toamna din 2012 si campania porumbului de primavara din 2013” a declarat Abdoulaye Seck, manager de tara pentru Banca Mondiala in Moldova.
De la momentul aderarii Republicii Moldova la Banca Mondiala in anul 1992, Moldova a beneficiat de o suma totala de 950 milioane de dolari SUA alocata unui numar de 46 de proiecte realizate in tara.

The post Banca Mondiala a aprobat un imprumut de 10 milioane de dolari catre Republica Moldova appeared first on Moldoveanul.

Via: Moldoveanul

  

1 comentariu

1 comentariu

    Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

    Lasa un raspuns

    Ultimele stiri

    In top
    $(".comment-click-32429").on("click", function(){ $(".com-click-id-32429").show(); $(".disqus-thread-32429").show(); $(".com-but-32429").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});