Cap Limpede

Politic

Moise Guran, desfiintat de Traian Basescu: „Este o panarama”

Fostul presedinte Traian Basescu l-a facut „panarama” pe fostul jurnalist Moise Guran, intrat recent in partidul USR. In replica, fostul jurnalist a declarat ca spera sa-i dea ocazia fostului presedinte sa-si schimbe parerea.

Fostul presedinte Traian Basescu a spus, in cadrul unui interviu la Adevarul Live, ca fostul jurnalist Moise Guran, membru USR, „va fi un rateu in politica”.

„Moise Guran e o panarama”, a spus transant fostul presedinte. Dupa ce jurnalistul de la Adevarul i-a atras atentia ca a jignit, Traian Basescu a subliniat ca „e o intoarcere de complimente intre mine si Moise Guran„.

„Va fi un rateu in politica, pentru ca Moise Guran are un mare deficit. Nu de inteligenta, ci de caracter. Vorbesc de atitudini publice. si el a constatat la mine, din atitudini publice a tras concluzii, asa ca nu am nicio retinere sa-l caracterizez dupa atitudinile publice”, a punctat Traian Basescu.

Reprezentantul USR, Moise Guran, a spus pentru G4media ca nu doreste sa-i comenteze opinia fostului presedinte. „Sper sa-i dau doar ocazia sa si-o schimbe”.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-104452").on("click", function(){ $(".com-click-id-104452").show(); $(".disqus-thread-104452").show(); $(".com-but-104452").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});