Cap Limpede

World

Bilantul epidemiei de coronavirus: Peste 1.770 de morti si 71.000 de bolnavi

Bilantul epidemiei a ajuns in aceasta noapte la peste 71.000 de cazuri confirmate si peste 1.770 de decese. Autoritatile din provincia chineza Hubei au anuntat duminica o suta de noi decese cauzate de epidemia de coronavirus, ceea ce inseamna ca numarul deceselor inregistrate oficial se ridica acum la 1.770 la nivel mondial, informeaza Mediafax.

Totodata, peste 1.900 de cazuri noi de infectie au fost raportate duminica, astfel ca numarul infectiilor se ridica acum la 58.182 in provincia Hubei, de unde a pornit epidemia. La nivel mondial au fost inregistrate 71.204 cazuri de infectie cu noul tip de coronavirus.

Din numarul total al deceselor, 1.766 au fost inregistrate in China continentala, unul in Hong Kong, unul in Filipine, unul in Japonia si unul in Franta.

Autoritatile thailandeze au anuntat luni un nou caz de infectare cu coronavirus, la o femeie din China in varsta de 60 de ani. Membrii familiei acesteia au avut anterior virusul.

Numarul imbolnavirilor din aceasta tara a ajuns la 35 de la inceputul lunii ianuarie. De asemenea, alte 15 persoane infectate si-au revenit si s-au intors acasa. Thailanda nu a inregistrat pana acum niciun deces din cauza coronavirusului.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-104450").on("click", function(){ $(".com-click-id-104450").show(); $(".disqus-thread-104450").show(); $(".com-but-104450").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});