Cap Limpede

Politic

Model de meritocratie marca PSD! Cine este Ioana Bran, propusa Ministru al Tineretului si Sporturilor!

Ioana Bran, in varsta de 31 ani, actuala secretara a Camerei Deputatilor este propusa ca Ministru al Tineretului si Sporturilor in guvernul condus de Viorica Dancila.

Potrivit presei locale, Ioana Bran este fiica cea mica a milionarului Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, care produc palinca.

Ioana Bran este absolventa a Facultații de stiinte Economice din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca si detine si un masterat in audit si expertiza contabila.

A intrat in politica in 2010, iar in 2012 a fost aleasa consilier judetean pe listele USL Satu Mare. De asemenea, Ioana Bran detine functia de presedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare si de vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD, potrivit presasm.ro.

Sursa: presasm.ro

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103995").on("click", function(){ $(".com-click-id-103995").show(); $(".disqus-thread-103995").show(); $(".com-but-103995").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});