Acasă Stirile zilei Stiinta MOARTEA s-a aratat la capataiul unui PACIENT BOLNAV! Totul a fost filmat...

MOARTEA s-a aratat la capataiul unui PACIENT BOLNAV! Totul a fost filmat de camerele de supraveghere! VIDEO MACABRU

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Moartea s-a aratat la capataiul unu pacient dintr-un spital din America, putand fi observata in imagini cum „uratania” se plimba in voie prin salonul spitalului. Pacientul a murit la cateva ore dupa aceasta intamplare.

Pe YouTube circula de cateva zile un videoclip in care putem observa o fotografie in care apare o creatura inspaimantatoare, asemanatoare Mortii care se plimba pe patul unui pacient aflat la terapie intensiva.

Curios e faptul ca pacientul a murit la cateva ore dupa aceasta inregistrare, care a fost preluata de pe camerele de pe supraveghere dintr-un spital.

Nu se stiu prea multe despre aceasta fotografie decat ca a fost luata de pe site-ul reddit.com, fiind uploadata de un user anonim.

Vezi VIDEO AICI!

Acel user spune ca poza a fost captata dintr-un spital din SUA, fiind de fapt o fotografie cu telefonul a imaginilor surprinse pe monitor de camera de supraveghere.

Aceasta creatura intunecata pare a se afla deasupra patului pacientului, care statea intins. Precum am mai precizat, acest pacient a murit cateva ore mai tarziu.

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos