Acasă Stirile zilei Stiinta MOARTEA lui Ceausescu, prezisa de Parintele ARSENIE BOCA!

MOARTEA lui Ceausescu, prezisa de Parintele ARSENIE BOCA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Parintele Arsenie Boca traia fizic pe Pamant, dar avea constiinta deja stabilita in Ceruri, asadar explicandu-se de unde facea o multime de preziceri.

Sfintenia si puterea lui de patrundere in mintea si sufletul omului erau extraordinare si aceste nu numai ca se producea instantaneu atunci cand te aflai in prezenta lui, dar declansau in propria ta fiinta chiar un gen de bucurie si aspiratie care iti determinau impulsul de a te oferi tu insuti, in totalitate si deliberat, cunoasterii acelui om.

Cunoasterea lui era instantanee si atat de profunda, incat ea provoca in cel din fata lui, de cele mai multe ori, adevarate trairi catartice, insa chiar si aceste emotii apareau in conformitate cu posibilitatile si aspiratia fiecaruia.

Senzatia pe care am trait-o acolo, dupa ce am intrat in chilia lui, a fost aceea a unui sentiment de profunzime abisala a cunoasterii, care nu era insa disociata de iubirea pura. Nu vreau, totusi, sa intru in domeniul abstract al unor observatii de natura metafizica; nu cred ca ti-ar fi de prea mult folos in aceasta faza si nici nu stiu daca le-ai putea intelege in intregime.

Parintele Arsenie era expresia vie, inefabila, a unuia care a ajuns sa traiasca cu adevarat in fericirea cea mai pura. Dupa gradul de intelegere si receptivitate individuala, cei care se aflau in preajma lui puteau sa resimta ei insisi unele crampeie din aceasta fericire totala, asa cum un diapazon vibreaza singur atunci cand se afla langa pianul care scoate sunetul notei caracteristice diapazonului. Influenta subtila benefica, rabdarea si compasiunea pot transforma chiar si sufletele cele mai innegurate.

— Ne-a indicat faptul ca vom gasi modalitati potrivite de a sadi mai intai semintele si apoi de a creste si dezvolta florile transformarii spirituale ale acestui popor. Da, a precizat ca vor fi publicate informatii care vor avea un rol important in acest proces, insa aspectele secundare care au tinut de realizarea acestui fapt, incluzand aici alegerea ta si celelalte elemente, tin de planificarea pe care am facut-o eu insumi si modul in care am gandit aceasta actiune.

— A spus ceva despre marea descoperire care va fi facuta si unde anume? am insistat eu.

— Nu, nu a precizat nimic in acest sens; a spus ca se va petrece in mod sigur in tara noastra si ca va avea un impact atat de mare, incat nu mai este nevoie sa stim alte detalii.

Citeste cum i-a preziz MOARTEA lui Ceausescu in pagina urmatoare!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos