Dorin Cocos dezvaluie in denuntul sau la DNA cum a inceput aceasta mega afacere care a decimat clasa politica romaneasca.

La mijloc nu a fost vorba de vreo combinatie cu iz de genialitate. intregul contract de achizitionare a licentelor Microsoft avea valoarea de 90 de milioane de euro. Pentru ca era vorba de o cantitate mare, Microsoft oferea discount 20%. Ei bine, acesti 20% reprezinta cei 18 milioane de euro sustrasi de Dorin Cocos si restul gastii care a ajuns pe la DNA.

”Florinca Claudiu mi-a spus ca raportat la numarul de licente necesare in Romania, valoarea contractului este de 80-90.000.000 de euro, suma la care Microsoft oferea un discount de 20%.

Florica Claudiu ne-a propus ca suma care rezulta din aplicarea acestui discount sa o impartim intre noi. La acel moment s-a stabilit ca jumatate din aceasta suma, respectiv circa 8.000.000 de euro sa-i revina lui Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan, iar cealalta jumatate sa o impartim in trei, eu, Claudiu Florica si Dinu Pescariu. Gabriel Sandu, in calitate de ministru al Comunicatiilor trebuia sa se ocupe de aceasta licitatie in asa fel incat firma lui Claudiu Florica sa castige.

Sursa: Stiripesurse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.