Cap Limpede

Stirile zilei

Misterele Casei Poporului au iesit la iveala! Blestemul care l-a ucis pe Nicolae Ceausescu!

 

”Casa Poporului este a opta minune a lumii. Are grandoarea pentagonului si frumusetea Palatului Belvedere din Viena. Este brandul de aur al Romaniei. Ea insumeaza peste 1000 de branduri romanesti fiindca la realizarea Casei Poporului au lucrat peste 1000 de intreprinderi de stat. Casa Poporului este simbolul mondial al Romaniei.”, a declarat pentru DC News fostul senator Marius Marinescu.

”Printre secretele Casei Poporului prezentam buncarul de sub Casa Poporului care trebuia sa fie centrul de comanda al lui Ceausescu, in caz de razboi. De asemenea, vorbim despre heliportul de langa Casa Poporului, care trebuia sa fie construit intre Casa Poporului si Catedrala Neamului, Ceausescu urmand sa primeasca sefii de stat pe acest heliport, dupa modelul Presedintelui Statelor Unite.”, a adaugat Marius Marinescu.

De asemenea, in volum vor fi prezentate tribuna oficiala din fata Casei Poporului, parcul din jurul Casei Poporului si Parcul Izvor, locurile unde trebuiau sa fie birourile lui Nicolae si Elenei Ceausescu, dar si Consiliul de Stat si Marea Adunare Nationala. Totodata, in carte se regaseste si manifestul semnat de Ceausescu la ctitorirea Casei Poporului si vor fi prezentate in exclusivitate marcile scrise de Anca Petrescu.

Misterele Casei Poporului

”Am vorbit in aceasta carte si despre misterele Casei Poporului, si anume cartierul Uranus, care a fost demolat si sters de pe suprafata Bucurestiului, cartier in care eu am locuit. Tot sub Casa Poporului a fost un cimitir al ciumacilor, Stadionul Republicii, Fabrica de sampanie MOTT si multe manufacturi. Odata cu cartierul au fost demolate 20 de biserici si Spitalul Brancovenesc. Ce este foarte interesant este ca in incinta acestui spital exista o bisericuta si pe frontispiciul bisericutei era amplasata o placa de marmura pe care scria urmatorul blestem: Cine va distruge acest lacas, sa moara in zi de sarbatoare, omorat de semenii sai. Coincidenta sau nu, in zi de Craciun, sotii Ceausescu, care au ordonat demolarea spitalului au fost asasinati. Piatra de marmura pe care este scris blestemul se gaseste la Curtea Veche.

Nicolae Ceausescu voia sa isi lege numele de Casa Poporului si voia sa inaugureze Casa Poporului chiar de ziua lui, pe 26 ianuarie 1990. Visul neimplinit al lui Ceusescu. Exact cum inaugurase si Palatul Cotroceni, cu un an in urma”, a marturisit Marius Marinescu pentru DC News, unul dintre autorii volumului ”Casa Poporului”.

Fostul Senator Marius Marinescu lanseaza volumul ”Casa Poporului”, miercuri, pe 21 decembrie, la ora 13:00. Evenimentul va avea loc la libraria ”Mihail Sadoveanu”. in aceasta carte-document vor fi prezentate dezvaluiri in premiera despre istoricul, secretele si misterele Casei Poporului.

Volumul este scris in colaborare cu arhitecta Anca Petrescu, Colonelul Bartos, cel care a construit Casa Poporului si Generalul Adrian Eugen Cristea, seful Securitatii Prezidentiale.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-89766").on("click", function(){ $(".com-click-id-89766").show(); $(".disqus-thread-89766").show(); $(".com-but-89766").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});