Acasă Cultura Calendar Ortodox Mirul din candela Sfantului Nectarie de la Manastirea Radu Voda din Bucuresti...

Mirul din candela Sfantului Nectarie de la Manastirea Radu Voda din Bucuresti poate avea puteri vindecatoare! Este considerat vindecatorul de cancer!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

In fiecare an, data de 9 noiembrie este zi de mare sarbatoare pentru intreaga crestinatate, fiind cinstit cu evlavie Sfantul Nectarie din Eghina, cunoscut in intreaga lume ca vindecatorul de cancer. La manastirea Radu Voda din Bucuresti se afla particele din moastele lui dar si o candela de unde cei bolnavi sau cu probleme primesc mir ale carui puteri sunt de-a dreptul miraculoase.

Femeile carora le lipseste binecuvantarea de a naste prunci trebuie sa se roage cu lacrimi de pocaința atat Maicii Domnului, cat si Sfantului Stelian, Sfantul Antonie, Sfantul Efrem cel Nou dar si Sfantului Nectarie si Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina, ocrotitoarea celor care se pregatesc sa dea nastere pruncilor. De asemenea, sfantul Nectarie este cunoscut ca fiind vindecator celor bolnavi de maladii grave, care primesc mir cu care se ung sau din care consuma, facand totodata ascultare de duhovnic.

Rugaciune catre Sfantul Nectarie

„O, preasfinte si intru tot laudate, mare facatorule de minuni Nectarie, primeste aceasta putina rugaciune de la noi, nevrednicii robii tai. Caci cu lacrimi fierbinti ne rugam tie. Vezi, sfinte, durerile noastre, vezi saracia si ticalosia noastra. Vezi bubele sufletelor si ale trupurilor noastre.

Ne rugam tie, Sfinte Nectarie, grabeste de ne ajuta cu neincetatele si sfintele tale rugaciuni si ne sprijina pe noi, robii tai. Ia aminte la suspinele noastre si nu ne trece cu vederea pe noi, ticalosii si scarbitii, ca stim, Sfinte al lui Dumnezeu, ca ai patimit grele prigoniri pentru dragostea lui Hristos, dar prin ele ai aflat dar de la Dumnezeu si astazi vietuiesti luminat in imparatia cea gatita sfintilor, fiindca cine a nazuit la ajutorul tau si cu credinta ti s-a rugat, nu a ramas neajutat”.

Manastirea Radu Voda din Bucuresti se afla pe Strada Radu Voda 24A.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos