Realizatorul de la Antena 3 a reactionat pe Facebook, dupa ce in presa a aparut informatia ca PSD vrea sa le ia ceea ce le-a promis studentilor, mai exact tichetele gratuite de tren. Mircea Badea a fost luat la rost de anumiti internauti și s-a lasat cu injuraturi.

„Noi muncim si platim de ne rupem ca sa tinem in spate handralai buni de munca?! In SUA pana si facultatea costa, si inca foarte multi bani. In Romania le subventionam chiar si calatoriile la munte si la mare?! Mor copiii bolnavi de cancer pentru ca nu sunt bani sa-i trimitem afara la tratament si noi sponsorizam lene si futaiuri?! La munca, asistati social cu aifon!”

„Unii studenti stau cu mana intinsa ca cersetorii. Au hotarat ca Ordonanta de Urgenta care le da gratuitate la tren e buna. Ca atare, milogii au facut o petitie. Vedeti aici cati milogi schelalaie dupa bani publici. P.S. Luati labele de pe banii publici, milogilor! #rezistati fara bani publici! Mars!

Ca raspuns, un utilizator al retelei de socializare i-a spus ca studentii sunt viitorul tarii, dar prezentatorul de la Antena 3 nu s-a lasat convins: „La munca, javra! ti-ai dracului de lipitori drogate!”. Unei alte studente i-a spus: „Mars, vita drogata si dementa! Mars la munca, vaca dracului!”.