Acasă Life Monden MIRCEA BADEA a luat bataie ca-n filme de la un motociclist! VIDEO

MIRCEA BADEA a luat bataie ca-n filme de la un motociclist! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mircea Badea a luat bataie ca-n filme de la motociclistul pe care l-a jignit acum cateva luni in timp ce prezenta emisiunea „In gura presei” de la Antena 3 in fata televiziunii.

Mai multi motociclisti au intrat in conflict cu prezentatorul dupa ce aceasta i-a injurat si i-a amenintat cu bataia fiindca il enervau cu zgomotul produs de motoare. Afland de ceea ce a spus moderatorul, Teodor Emi, unul dintre motociclisti, a venit sa-i ceara socoteala lui Mircea Badea.

Vezi aici: VITEAZUL MIRCEA BADEA, CAT PE CE SA FIE LINSAT DE MOTOCICLISTI! VEZI CUM REACTIONEAZA LA PROVOCARE! VIDEO

Acesta i-a cerut lui Badea sa puna in aplicare amenintarile. Daca initial refuzat sa se lupte, Badea a acceptat in cele din urma provocarea de a lupta in ring alaturi de Teodor Emi.

Cel mai asteptat meci al toamnei a durat doar o repriza. Mircea Badea a fost infrant de motociclistul care l-a provocat la bataie.

Prezentatorul TV a abandonat dupa cateva minute, explicand infrangerea din meciul cu Teodor Emi pe contul sau de Facebook.

„Dupa meci. Totul ok. Nu am obisnuinta efortului fizic specific dupa cum am mai spus, asa ca am oprit cand suflul nu mai era ok”, a scris Mircea Badea.

„P.S. Trebuia sa fi negociat runde de doua minute, nu de trei”, a mai adaugat realizatorul TV.

Mircea Badea a fost invins de Teodor Emi. Prezentatorul de la Antena 1 nu a rezistat mai multe de doua reprize in ring si a abandonat diapa ce a incasat mai multe lovituri.

Sursa: prosport.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos