Acasă Stirile zilei Stiinta MINUNILE DE DUPA MOARTE! O femeie posedata a fost salvata la priveghiul...

MINUNILE DE DUPA MOARTE! O femeie posedata a fost salvata la priveghiul parintelui Iustin Parvu: „E SFANT”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

La un an de la moartea parintelui Iustin Parvu au fost facute publice imagini de la priveghiul acestuia, unde se poate observa cum duhovnicul face minuni chiar si dupa moarte si salveaza o femeie posedata.

Parintele Iustin Parvu continua sa infaptuiasca miracole chiar si dupa moarte. Imagini infricosatoare au fost surprinse la priveghiul marelui duhovnic. La capataiul parintelui, preotii au adus o femeie care ar fi fost posedata pentru a incerca sa o salveze.

Dupa ce si preotii au rostit rugaciuni, femeia, care pare a fi salvata din ghearele demonilor, a reusit sa rosteasca doar atat: „E SFANT„.

Pe langa minuni, marele duhovnic a prevestit si un viitor sumbru pentru Romania. Cu doar 5 zile inainte de a muri, parintele ar fi facut si o profetie: Mai sunt 12 luni de libertate si apoi vine urgie„. Asta le-ar fi spus duhovnicul celor care au venit in acea zi sa-l vada si sa-i ceara indrumare.

Uimitoare este istorisirea mai multor persoane, printre care si din corpul medical, care l-au ingrijit cu total devotament pe parinte, au observat ca din ochii acestuia curg ca niste lacrimi cu buna mireasma. La fel si pe obraji si pe maini se vede lucind ca un ulei, mir cu mireasma deosebita.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDNA-ul face perchezitii la Ministerul Sanatatii si Spitalul Cantacuzino
Articolul următorTEORIA CONSPIRATIEI in cazul mortii lui MIHAI EMINESCU! A fost ASASINAT sau a murit nebun si bolnav?