Acasă Stirile zilei Ministrul Mediului demonteaza stirile false despre exporturile de lemn: Absolut niciun tren...

Ministrul Mediului demonteaza stirile false despre exporturile de lemn: Absolut niciun tren sau camion cu busteni nu a plecat din Romania in 2020

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a tinut sa contrazica filmuletele de pe retelele de socializare prin care se arata ca pleaca masa lemnoasa din Romania spre tari din Europa. Alexe a spus ca in anul 2020 niciun tren sau camion cu busteni nu a plecat din Romania.

”Au fost multe cazuri rostogolite, finantate cu zeci de mii de euro. As vrea sa ii asigur pe toti cei de acasa ca sunt un om de buna credinta si ca voi face tot ce depinde de mine sa protejam padurile Romaniei.

Tot ceea ce ati vazut pe retelele de socializare in ultima luna sunt doar manipulari. Vreau sa va spun foarte clar: niciun tren cu material lemnos, cu busteni nu a fost exportat spre tari din Europa. Avem o adresa de la Ministerul Transporturilor prin care ni se arata faptul ca niciun tren nu a plecat din Romania. De asemenea, niciun transport de bustean nu a plecat prin alte puncte de descarcare.”, a spus Costel Alexe.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos