Acasă Stirile zilei Mii de fiole cu steroizi găsite într-o mașină de curierat rapid la...

Mii de fiole cu steroizi găsite într-o mașină de curierat rapid la Giurgiu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Peste 5.000 de fiole de steroizi anabolici, care aveau ca destinatar o persoană din Baia Mare, au fost descoperite, în noaptea de joi spre vineri, de către poliţiştii de frontieră din Giurgiu, în maşina unei firme de curierat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, subinspector Mihaela Simion, şoferul care transporta marfa este un bărbat din Bucureşti, iar destinaţia cutiilor cu steroizi era municipiul Baia Mare.

„Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au depistat în zona de competenţă un cetăţean român în vârstă de 43 ani, angajat al unei firme de curierat cu sediul în Bucureşti, care transporta cu o autoutilitară un număr de 5.175 de fiole care conţin steroizi anabolici. Şoferul s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu pentru a intra în ţară, iar la controlul amănunţit în autoutilitară au fost depistate în compartimentul marfă cinci cutii de carton în care se aflau fiolele cu steroizi anabolici, care aveau ca destinatar o persoană din Baia Mare” , a declarat subinspectorul Mihaela Simion.

Ea a precizat că firma de curierat a fost amendată cu 30.000 de lei, iar întreaga cantitate de fiole a fost confiscată.