Mihai Sora, mesaj catre protestatari: „Dragi prieteni, daca-i lasati sa fure, vor fura: TOT, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie” – Cap Limpede

Mihai Sora, mesaj catre protestatari: „Dragi prieteni, daca-i lasati sa fure, vor fura: TOT, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie”

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Filosoful Mihai sora i-a felicitat si le-a multumit manifestantilor de la Sibiu pentru protestul inedit organizat in fata sediului filialei judetene a PSD. Mihai sora a lansat si un avertisment: „Daca-i lasati sa fure, vor fura: TOT, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie”.

„Ieri o ordonanta, azi un amendament, maine o lege in toata regula. Dragi prieteni, daca-i lasati sa fure, vor fura: TOT, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie. Iar, atunci cand copiii si nepotii va vor intreba „Unde erai in zilele acelea?“, sa le raspundeti cinstit: „Eram acasa, la caldura!“

PS: Multumesc, Sibiu! La Bucuresti suntem mai singuratici…”, a scris miercuri pe Facebook filosoful Mihai sora.

Mesajul este insotit si de un video din Piata Victoriei, cu titlul „Unde erai in zilele acelea?”, datat 13 decembrie 2017.

La scurt timp dupa postare, Mihai sora a primit un raspuns din partea comunitatii „Va vedem din Sibiu”:

Loading...

„Azi, la ora 12, s-au implinit 48h de protest continuu la Sibiu in fata sediului PSD. Va multumim pentru sustinere! Doar impreuna suntem puternici! #vavedemdinsibiu”.

Mesajul este insotit de un video cu tinerii care protesteaza in Sibiu, iar filosoful Mihai sora i-a felicitat din nou: „Bravo voua, oameni buni! Am mai spus-o de nenumarate ori: forta noastra este solidaritatea noastra.”


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close