Acasă Sanatate Mihai Neșu face progrese evidente

Mihai Neșu face progrese evidente

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

La un an de când a sufeit teribilul accident, fotbalistul orădean Mihai Neşu a reuşit să stea în picioare, ajutat de un aparat. El se află internat, de câteva săptămâni, la o clinică în Statele Unite ale Americii, unde încearcă un tratament, care speră să-l pună din nou pe picioare.

Fanii fotbalistului ordean Mihai Neşu au motive de bucurie. La un an de când a suferit teribilul accident, în timpul unui antrenament, fotbalistul a reuşit să stea în picioare, ajutat de un aparat.

„Stau în picioare din nou şi îmi mişc puţin corpul, după un an, graţie unui aparat senzaţional…”,

a scris Mihai Neşu, pe Twitter.

În data de 10 mai, Bichonul, cum i se spune lui Mihăţă Neşu, a suferit un accident la coloană. În timpul antrenamentului s-a ciocnit cu Alje Schut, coechipierul său. A fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au descoperit că are o vertebră cervicală fracturată.

A sufertit o intervenţie chirurgicală care a durat cinci ore, timp în care i s-a refăcut vertebra , dar, din păcate, o parte a corpului a rămas paralizată. După mai multe luni de tratament pe care le-a urmat în Olanda, orădeanul a ales să meargă în SUA unde încearcă un tratament revoluţionar, care speră să-l pună din nou pe picioare.