La un an de când a sufeit teribilul accident, fotbalistul orădean Mihai Neşu a reuşit să stea în picioare, ajutat de un aparat. El se află internat, de câteva săptămâni, la o clinică în Statele Unite ale Americii, unde încearcă un tratament, care speră să-l pună din nou pe picioare.

Fanii fotbalistului ordean Mihai Neşu au motive de bucurie. La un an de când a suferit teribilul accident, în timpul unui antrenament, fotbalistul a reuşit să stea în picioare, ajutat de un aparat.

„Stau în picioare din nou şi îmi mişc puţin corpul, după un an, graţie unui aparat senzaţional…”,

a scris Mihai Neşu, pe Twitter.

În data de 10 mai, Bichonul, cum i se spune lui Mihăţă Neşu, a suferit un accident la coloană. În timpul antrenamentului s-a ciocnit cu Alje Schut, coechipierul său. A fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au descoperit că are o vertebră cervicală fracturată.

A sufertit o intervenţie chirurgicală care a durat cinci ore, timp în care i s-a refăcut vertebra , dar, din păcate, o parte a corpului a rămas paralizată. După mai multe luni de tratament pe care le-a urmat în Olanda, orădeanul a ales să meargă în SUA unde încearcă un tratament revoluţionar, care speră să-l pună din nou pe picioare.

1 COMENTARIU

  1. nu am ce sa comentez de Blaga, Videanu, Berceanu. astia i-au stat artuali lui Basescu, in vremurile alea cand era PD-ul la 9% si Basescu era fugarit printre garduri de PSD, mai rau ca maidanezii.. . sunt impreuna din anii ’90.Daca era fara Udrea, era perfect Singurele argumente ca Udrea sa fie in guvern sunt ca e singura femeie , plus ca oricum nu e cu nimic mai rea decat Norica Nicolai, Andronescu, etc. Dar nici cu mult mai buna Plus ca Udrea e in PD (doar)din 2002. In fine, acum are 3 miliarde pe mana, Dinu Paturica varianta blonda artificiala va fi multumit; multi vor veni sa pupe inelu’. Astept cu interes perdele noi, masini noi la minister, etc.In fine, am ramas cu impresia ca PDL-ul nu e chiar cu mult mai bun decat alte partide Macar bine c-a venit Basescu si le-a explicat cum sta treaba la Agricultura si la Invatamant, la ministerele astea sunt efectiv niste oameni capabili. Externele, iarasi, sunt OK.In concluzie, am incredere in Basescu, dar nu mi-as lasa copiii(daca i-as avea ) singuri cu pedelistii Cata vreme insa Basescu coopereaza bine cu Emil Boc(si prb va coopera) mecanismul va merge ca uns.Au acum si extern si intern un mediu favorabil.sa te vedem, Base

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.