Acasă Stirile zilei MICHAEL JACKSON era intr-un razboi permanent cu ILLUMINATI! Cum este exploatat ARTISTUL...

MICHAEL JACKSON era intr-un razboi permanent cu ILLUMINATI! Cum este exploatat ARTISTUL si dupa MOARTE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Michael Jackson a murit in circumstante destul de bizare, in 2009, apoi ca prin minune imaginea lui este folosita cinci ani mai tarziu pentru a genera bani pentru o casa de discuri cu care era in razboi, potrivit likenews.ro

Intitulat Aproape ironic Xscape, noul album postum al lui Michael Jackson a fost lansat de Epic Records, o divizie a Sony Music. Michael Jackson a fost unul dintre cei mai vocali artisti cand s-a discutat despre relele din industria muzicala fiind dezgustat mai ales de practicile Sony Music. Iata un videoclip cu un discurs din anul 2002. Dupa cum veti vedea, lui Michael Jackson nu-i placea Sony, nici de ex-presedintele companiei Tommy Mottola.

El explica modul in care Motolla, fostul sot al lui Mariah Carey, a actionat mai mult ca un proprietar de sclavi decat ca partener… in timp ce tine in mana o pancarta pe care scrie “$ony ucide Muzica” .

Dar sa derulam evenimentele pe repede inainte pana in ziua de astazi. Sony detine imaginea lui Michael Jackson si foloseste o holograma pentru a-l face sa cante si danseaze in voie. Au trecut ani de la moartea sa, dar Michael Jackson nu poate “Xscape” (SCAPA) de exploatarea de catre industria muzicala.

Holograma lui Michael Jackson la premiile Billboard a aparut chiar pe melodia Sclavul Ritmului (Slave to Rythm), un titlu care surprinde cu tristete soarta lui Michael Jackson in industria muzicala. Chiar mai rau, aparitia sa este plina de simbolismul elitei oculte de care el a incercat sa scape in cariera sa.

Citeste continuarea pe LikeNews.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSTRESUL face parte din viata ta? Tot SECRETUL de a scapa consta in ceea ce mananci!
Articolul următorSteaua, aruncata direct in mizeria masuratorilor de AUDIENTA de la Kantar Media!