Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Metoda sigura prin care ceilalti te iau in serios! Trucurile psihologice care te scot din orice incurcatura!

Mintea umana este incredibil de puternica si de complexa. Inca nu ii cunoastem toate secretele, dar am descoperit foarte multe lucruri interesante despre modul ei de functionare.

Creierul este un organ fascinant. Studiul sau a devenit o preocupare principala pentru multi psihologi, neurologi si savanti de sute de ani incoace.

Iata cateva curiozitati si trucuri despre functionarea creierului. Ti-ar prinde bine sa le inveti, pentru ca iti pot fi de folos in multe situatii:

Daca vrei sa fii luat in serios de ceilalti

Daca vrei ca persoanele din jur sa fie atente si sa retina ce le relatezi, spune-le ca ai invatat lucrurile pe care le povestesti de la parintii tai. Oamenii cred mai usor lucrurile spuse de parinti. Cum poti sa-i faci pe oameni sa fie de acord cu tine

Ca ceilalti sa fie de acord cu cei ce le spui, da din cap in semn aprobator in timp ce le vorbesti. Acest gest le indica faptul ca ceea ce spui este adevarat, si cel mai probabil gestul tau va fi si reciprocat.

Pagini: 1 2

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-88150").on("click", function(){ $(".com-click-id-88150").show(); $(".disqus-thread-88150").show(); $(".com-but-88150").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});