Acasă Sanatate Metoda prin care poti incerca sa iti regenerezi sistemul imunitar! Dureaza doar...

Metoda prin care poti incerca sa iti regenerezi sistemul imunitar! Dureaza doar trei zile…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Este de notorietate ca trebuie sa ne ingrijim pentru a avea un sistem imunitar bun pentru organism.
Pentru persoanele cu un sistem imunitar slabit, exista mai multe optiuni naturale, iar cercetatorii au descoperit ceea ce ar putea fi una dintre cele mai bune metode de a reseta si reincarca sistemul imunitar.

Doar in trei zile iti poti regenera sistemul imunitar.

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din California de Sud, actul de repaus alimentar pentru trei zile, poate regenera intregul sistem imunitar, chiar si la persoanele mai in varsta, noteaza secretele.

Timp de trei zile nu trebuie sa consumati aboslut nimic in afara de apa pentru a va hidrata.

Cercetatorii spun ca prin aceasta metoda sunt ajutate celulele stem ale organismului sa inceapa producerea de noi celule albe in sange, ajutand sa lupte impotriva infectiei.

Ei au adaugat ca descoperirea ar putea fi deosebit de eficace pentru persoanele care sufera de un sistem imunitar deteriorat, inclusiv la pacientii care fac chimioterapie, fiind astfel protejate de efectele toxice ale tratamentului.

Dupa cum au observat cercetatorii, actul de repaus alimentar pentru trei zile poate regenera intregul sistem imunitar, chiar si la persoanele mai in varsta.

„Aceasta metota ofera „OK-ul” celulelor stem de a merge mai departe sa inceapa reconstructia intregul sistem” – a declarat Profesorul Valter Longo.

El a adaugat ca organismul indeparteaza partile deteriorate, vechi sau ineficiente in timpul acestui proces, ducand la „crearea unui nou sistem imunitar.

Potrivit Dr. Longo, sistemul recicleaza celulele sistemului imunitar care nu sunt necesare, in special cele deteriorate, in scopul de a crea energie.