Cap Limpede

Utile

Metoda banala prin care scapi de energia negativa din casa ta!

Casa fiecaruia dintre noi trebuie sa fie locul in care sa ne simtim relaxati, sa ne eliberam de toate tensiunile acumulate peste zi. Doar ca de multe ori tocmai acest spatiu devine unul stresant, iar locuinta devine un loc plin de energii negative de unde am vrea sa fugim cat mai repede. in aceste momente, trebuie sa luati urgent masuri.

Vi s-a intamplat de multe ori, din cauza oboselii sa lasati peste noapte vasele nespalate sau chiar cosul de gunoi plin? Ca sa nu mai vorbim de resturi de mancare pe masa? Ar fi bine sa nu mai faceti acest lucru, pentru ca fortele necurate sunt atrase de o casa unde e mizerie si, odata instalate, vor tulbura echilibrul energetic al dumneavoastra.

De aceea, aveti mare grija ca locuinta dumneavoastra sa fie mereu curata. in plus, o atentie deosebita trebuie acordata si oglinzilor din casa, care trebuie mereu sterse, pentru ca prin acestea se spune ca iese energia negativa.

Mobilierul se poate comporta ca un vampir
V-ati hotarat sa va schimbati mobila? Atunci aveti grija sa nu puneti in dormitor vreun obiect realizat din plop tremurator, ulm, salcie sau stejar sau ceva de culoare neagra. Mobila se va transforma intr-un adevarat vampir care va va fura toata energia, iar dimineata va veti trezi nervosi si cu mari dureri de cap.

Aspiratoare de energie sunt si statuetele si bibelourile din os, coarnele de cerbi asezate pe pereti sau blana de urs de pe podea.

Sursa: Secretele

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103364").on("click", function(){ $(".com-click-id-103364").show(); $(".disqus-thread-103364").show(); $(".com-but-103364").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});