Acasă Stirile zilei Stiinta Mesajul de avertizare lasat de Iisus pentru omenire prin scrierile Parintelui Padre...

Mesajul de avertizare lasat de Iisus pentru omenire prin scrierile Parintelui Padre Pio!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Parintele Padre Pio este cunoscut datorita ranilor asemanatoare celor suferite de Iisus in timpul crucificarii, fiind considerant un sfant in biserica catolica.

In timpul vietii sale a infaptuit numeroase minuni si chiar i-a aparut Iisus, care i-ar fi lasat urmatorul mesaj pentru omenire:

“La aceasta venire a mea, in timpul pedepselor ingrozitoare, voi fi totusi indurator cu toti cei care iti pun speranta in mine si au incredere in cuvintele mele. De asemenea, cei alesi nu au de ce sa se teama caci, asa cum le-am promis, vor fi salvati la timp: eu, cand ma voi inalta de pe Pamant, ii voi ridica pe toti cei mantuiti la mine. Cei alesi sunt toti pamantenii care in vietile anterioare au ales sa lupte pana la moarte pentru adevar.

Prin jertfa lor (moartea de martir) ei si-au demonstrat devotiunea suprema fata de creator si au primit drept rasplata mantuirea, gratia divina. Ca si mine, acesti apostoli si ucenici sunt reveniti din lumile divine in trup pe Terra. Ei vor fi rasplatiti in vazduh imediat dupa ce ma voi inalta din nou la cer, in noul Ierusalim ceresc.

Cataclismul va incepe iarna, intr-o noapte friguroasa. Vantul va vui tare; dupa un timp, se vor auzi tunete puternice. Atunci sa inchideti usile si ferestrele pe cat posibil sa nu intre deloc aer din exterior, caci vantul va aduce gaze otravitoare, ce se vor imprastia pe toata suprafata planetei.Incepeti de pe acum pregatirile, caci incaperea in care veti locui trebuie bine izolata! Geamurile vor fi astupate cu paturi, spre a nu lasa loc luminii (radiatiilor) din exterior sa patrunda. Veti intrerupe curentul, veti inchide apa si gazele.

Din cer vor porni uragane de foc spre Pamant si se vor extinde. Furtuna, ploaia, tunetele, fulgerele se vor intercala succesiv. Ploaia de foc va fi permanenta.

Aceasta pedeapsa teribila nu se poate compara cu nici una din cele trimise de Dumnezeu de la facerea lumii. Teribila incercare va dura 72 de ore, adica 3 zile si 3 nopti, timp in care va pieri cel putin o treime din populatia globului, asadar vor muri mai multi oameni decat in cele doua razboaie mondiale la un loc.

Nu parasiti locuinta si nu vorbiti decat cu cei ai casei, caci demonii vor imita glasurile celor dragi, spre a va ispiti sa le deschideti ori sa iesiti afara. Nu priviti deloc afara in timpul zguduirii pamantului! Acolo va fi mania lui Dumnezeu, pe care El nu doreste s-o vedeti, caci v-ar apuca tremuratul si v-ar umple groaza. Cine se va uita din curiozitate pe geam, va muri. Ingenunchiati in fata crucifixului si regretati-va sincer pacatele!

Rugati-va! Rugati-va! Rugati-va!

In primele doua zile de intuneric, satana si diavolii lui vor chinui amarnic pe cei care nu s-au adapostit. Cel care sufera si moare nevinovat, daca nu a acceptat semnul fiarei devine martir si urca in Rai, in Noul Ierusalim Ceresc. In a treia noapte, cutremurul si focul se vor opri treptat, ziua urmatoare va apare Soarele.

Cei care si-au batut joc de Mine si nu au crezut in mesajele transmise prin cei alesi de Mine ca apostoli si ucenici, vor fi executati de Ingerii Mei, care deja au primit aceasta sarcina si sunt pregatiti sa actioneze. Apoi, multi ingeri vor cobori spre a aduce Spiritul Pacii pe pamant. Din sufletele celor ramasi in viata se va indrepta spre cer o deosebita recunostinta. Munti de ceata vor veni in timpul noptii. Va fi razboi, fara sa-l fi declarat cineva.

Vor fi inundatii uriase si distrugeri incalculabil de mari, drept rasplata a tuturor pacatelor voastre, conform legii cauza-efect. Vor iesi viermi din pamant, iar cerul se va intuneca datorita pasarilor negre ce vor veni dinspre sud. Tancuri vor trece peste case si bordeie.

Oamenii de pe strazi vor sta cu muschii atarnati bucati, sau vor fi intinsi pe jos, arsi, inegriti. Surprinzator vor disparea de pe fata pamantului orase si sate. Vor disparea multe tari din vest, si se vor forma altele. Anglia va fi nimicita, doar Scotia va ramane.

Marseille se va distruge prin foc, la fel 2/3 din Paris, doar turnul Eifel va ramane in picioare. In America va fi un razboi distrugator. In timpul acestor 3 zile Soarele nu va mai lumina, iar curentul electric va fi oprit. Dupa aceste trei zile de necaz va aparea pe cer Crucea luminoasa. Folositi bine putinul timp ramas, cu evlavie, in credinta sincera si cu practicarea iubirii de Dumnezeu si de aproapele vostru. Multiplicati acest mesaj si daruiti-l tuturor credinciosilor pe care ii cunoasteti! De multe ori v-a atentionat cerul, totusi foarte putini ati luat in seama.“

Sursa: efemeride.ro