Cap Limpede

Stiinta

CARTEA POTABILA care ar putea salva VIETILE a milioane de oameni! VIDEO

Organizatia nonguvernamentala Water Is Life a lansat cartea potabila, avand ca scop sa rezolve, pe cat posibil, problema globala a lipsei apei potabile in anumite regiuni.

Cartea potabila nu este astfel doar o carte despre importanta apei, ci si un mecanism simplu si eficient care ajuta la purificarea apei consumate, prevenind astfel imbolnavirile.

Aceste carti sunt tiparite pe o hartie speciala, care functioneaza ca filtru pentru agentii care pot provoca boli asociate apei murdare.

Consumatorii din zonele unde apa potabila este inca un lux pot rupe cate o pagina din aceasta carte, asezand-o apoi in dispozitivul in care este livrata cartea, asemenea unei hartii pentru filtrul de cafea. Hartia cartii, acoperita de o pelicula de nanoparticule de argint, reduce cu 99,99% bacteriile din apa.

Sursa: totb.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-61865").on("click", function(){ $(".com-click-id-61865").show(); $(".disqus-thread-61865").show(); $(".com-but-61865").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});