Acasă Life Mesaj emotionant al pompierului salvator din Pitesti: „Drum bun prietene, sa ne...

Mesaj emotionant al pompierului salvator din Pitesti: „Drum bun prietene, sa ne vedem cu bine acolo sus. Te voi iubi mereu!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ajuns vedeta dupa ce a salvat viata uni catelus prins intr-un incendiu, pompierul din Pitesti, Mugurel Costache, care a facut inconjurul internetului, a dat vestea pe care nu o astepta nimeni. Snoopy, cainele intoxicat cu fum in timpul unui incendiu in Pitesti si care a fost resuscitat minute in sir de un pompier local, a murit la o clinica veterinara din Bucuresti.
„Drum bun prietene sa ne vedem cu bine acolo sus. Te voi iubi mereu”, este mesajul lasat pe Facebook de pompierul Costache Mugurel care a devenit un adevarat erou dupa ce i-a facut respiratie gura la gura.
Imaginile cu resuscitarea nu au facut doar inconjurul Romaniei, ci au ajuns si in presa internationala, unde iubitorii de animale le-au urmarit cu sufletul la gura.
Mugurel a tinut legatura in permanenta cu cei de la clinica veterinara in care era ingrijit Snoopy. Iar sambata chiar a fost cu familia in vizita la el.
„Tu ai dat totul, altuia nici nu i-ar fi pasat. Respectele noastre” i-a scris un prieten pompierului Costache Mugurel.
„Catelusul salvat de prietenul nostru, pompierul erou Costache Mugurel a plecat acolo sus unde mai devreme sau mai tirziu mergem cu totii indiferent de statut,sex sau religie insa gestul si fapta lui Mugurel care a facut inconjurul planetei va ramane vesnica si va fi de povestit sute de ani de aici inainte” i-a scris un alt admirator.

sursa: stirileprotv.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos