Cap Limpede

Social

Mergi la MARE? AVERTIZARE de CANICULA in sud-estul tarii!

In cazul in care te indrepti spre mare trebuie sa afli ca a fost emisa o avertizare de canicula, in special in sudul si estul Moldovei, Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei, pana marti.

In cursul dupa-amiezelor, in special in sudul si estul Moldovei, Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei, se vor inregistra, duminica si luni, temperaturi maxime de 35 – 36 de grade, iar izolat chiar 37 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic in zonele de campie si pe arii restranse in cele de deal si de podis.

In cursul zilei de marti in sud-estul tarii vremea se va mentine caniculara, cu temperaturi maxime in jurul valorii de 35 de grade si disconfort termic ridicat.

Sursa: mediafax.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-67560").on("click", function(){ $(".com-click-id-67560").show(); $(".disqus-thread-67560").show(); $(".com-but-67560").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});