Acasă Timp liber Auto Mercedes reinvie Maybach. Noua limuzina va deveni cel mai luxos S-Class

Mercedes reinvie Maybach. Noua limuzina va deveni cel mai luxos S-Class

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mercedes va reinvia numele de marca Maybach, lichidat în 2012, pentru a denumi versiunea de sedan top-end a noii generatii S-Class. Masina sub acelasi nume va inlocui marca Pullman la sfarsitul acestui an, potrivit unor surse citate de Automotive News.

Este vorba despre crearea unui sub-brand sub ​​care compania din Stuttgart va vinde cel mai luxos S-Class. Maybach va diferi de alte modele Mercedes gratie echipamentelor mai scumpe si mai ample, dar si datorita unui elemente stilistice diferentiate in proiectarea masinii.

mercedes_pullman

Noua masina va fi situata cu o treapta peste noul Mercedes – Benz S600 care a debutat la Detroit (motor de 530 CP in V12 biturbo). Este de asteptat ca pretul unui Mercedes – Benz Maybach sa varieze intre 250.000 si 300.000 de dolari. Acest sedan va concura cu Bentley Mulsanne si Rolls – Royce Phantom.

Mercedes – Benz S – Class de noua generatie a fost lansat în mai 2013. Sedanul a primit functia de masaj cu efect de pietre calde si o suspensie capabila sa se adapteze independent la conditiile de drum.

s600

 

Apoi au debutat versiunile S 63 AMG si S 65 AMG, precum si o versiune hibrid, cu un consum de trei litri de carburant la 100 de kilometri. În viitor se asteapta lansarea unui S -Class de tip coupe.

Cauzele care au dus la eliminarea in 2012 a brandului Maybach au fost vanzarile extrem de mici. In sapte ani compania a reusit sa vanda doar trei mii de masini, pierderea pe fiecare masina fiind de aproximativ 300.000 de euro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos