Acasă World Medicii nu ii dadeau nicio sansa. Cum si-a trezit o femeie sotul...

Medicii nu ii dadeau nicio sansa. Cum si-a trezit o femeie sotul dintr-o coma profunda

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Caz uimitor intr-un spital din Marea Britanie, dupa ce un barbat caruia medicii nu ii dadeau sanse de a iesi din coma s-a trezit datorita nevestei sale.

O sotie a reusit sa-si „trezeasca din morti”, barbatul, la propriu, prin puterea cicalelii ei. Will Osgerby a intrat in coma din cauza unei infectii cauzate de o taietura. El a ajuns la spital, conectat la aparate, iar doctorii i-au comunicat sotiei lui, Gill, ca nu mai pot face nimic pentru el, potrivit Mirror.

Cu toate acestea, femeia nu a renuntat si a stat la capataiul lui aproape o saptamana, timp in care „l-a batut la cap”. Astfel, i-a facut scandal ca o lasa singura, i-a atras atentia ca trebuie sa fie puternic si sa traiasca, de dragul ei si al copiilor. Mai mult, cand Gill era prea obosita, ii tinea locul mama ei, o femeie la fel de cicalitoare.

externe_opt

Ceea ce nu stiau nici doctorii si nici cele doua femei era ca Will, desi in coma, auzea fiecare cuvant ce-i era adresat. Iar dupa sase zile, a iesit din coma.

„Mi-a facut un ditamai scandalul, dar fara ea nu cred ca as mai fi fost aici. Sotia mea este foarte certareata, nu vrei sa ai o discutie in contradictoriu cu ea”.

Barbatul s-a intors acasa dupa doua saptamani de recuperare.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos