Acasă Stirile zilei Medic din Iasi, furios pe protestatari: „Sa va faca Tudor Chirila si...

Medic din Iasi, furios pe protestatari: „Sa va faca Tudor Chirila si Rares Bogdan endoscopie, clar?!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Medicul Razvan Constantinescu, fost director al Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi, a anuntat pe Facebook ca nu-i va trata pe pacientii despre care afla ca au fost in Piata Victoriei la proteste.

Mesajul a fost postat de Constantinescu inainte de protestele de duminica:

”Ca TOT SUNT FURIOS…… anunt de pe-acum ca blochez din prima secunda orice idiot care anunta pe Facebook ca merge sau ca a fost in Piata Victoriei! Cand vi s-au inchis spitalele, ati stat ca niste sobolani, ca nu v-a convocat Securitatea, boilor!
Sa va faca Tudor Chirila si cu Rares Bogdan endoscopie, clar?!”, a scris medicul.

”ALIENARE EXPERIMENTALa. Eu nu cred ca mai exista un popor in lume care sa stea ca mielul cand i se ia si sa protesteze cand i se da. Pare un experiment medical”, mai spune medicul.

Constantinescu a mai avut astfel de remarci si in timpul protestelor din februarie. Atunci el i-a calificat ”cretini” pe protestatari.

Peste 20.000 de oameni au iesit, duminica, in strada pentru a protesta fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. Multimea a scandat mesaje precum ”Nu vrem sa fim o natie de hoti”, „Justitie, nu coruptie!, „Jos Guvernul!”, dar si “Mai am un singur dor, Dragnea scriitor!” “Tudorel, demisia!” „Liviu, noi iti dam hartie, „pix” gasesti la puscarie”. Alti 10.000 de protestatari s-au aflat in strada in multe alte orase din Romania.