Acasă Timp liber Spiritualitate Marturii cutremuratoare! Mortii care nu-si gasesc linistea! Spiritele raman intre doua lumi!

Marturii cutremuratoare! Mortii care nu-si gasesc linistea! Spiritele raman intre doua lumi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa fiecare mare catastrofa soldata cu multi morti, sufletele acestora revin la locul catastrofei. Asa au stat lucrurile la Fukushima si World Trade Center.

Unele persoane sustin ca sunt fabulatii sau halucinatii. Altele considera ca este o realitate. Dupa catastrofa de la Fukushima, numeroase cadavre fie ca nu au fost revendicate, fie ca nu au fost descoperite. Conform credintei budhiste, mortii nu-si gasesc linistea daca nu sunt respectati.

Multi locuitori ai regiunii Tohocu, locul catastrofei, sustin ca sunt urmariti de spiritele celor morti, care au ramas prinsi intre doua lumi.

Toti cei care nu au parte de inmormantare nu-si gasesc linistea, spiritele lor revenind la locul accidentului. Spiritul care nu gaseste calea luminii ramane atasat de un loc sau de un obiect.

Persoanele cu capacitati mediumice sustin ca si dupa 15 ani de la evenimentele din 11 septembrie 2001, locul unde s-au prabusit cele doua cladiri are o incarcatura energetica negativa.

Aceste spirite se numesc ratacitoare si o amprenta din ele ramane printre noi. Fiecare dintre noi este liber sa creada sau nu, aceste afirmatii.

Un celebru sociolog japonez a realizat un sondaj in randul soferilor de taxi din regiunea puternic afectata de tsunamiul din 2011. Peste 16000 de persoane au murit in aceasta catastrofa.

Multi dintre soferi au declarat ca au avut parte de intamplari care depasesc limitele realului. O suta de soferi au declarat ca au luat in masina lor pasageri fantome. Unul dintre soferi a declarat ca, la cateva luni de la catastrofa, a luat ca pasager de la gara o femeie care i-a cerut sa o duc in zona unde valul ucigator distrusese totul. soferul i-a raspuns ca in zona nu mai locuieste nimeni, deoarece toti au decedat. Femeia l-a intrebat, inseamna ca eu sunt moarta?

Cand s-a intors catre bancheta din spate, unde se asezase femeia, a vazut ca, aceasta disparuse. Alti soferi sustin ca au vazut autostopisti fantome. in momentul in care masina s-a apropiat, acestia dispareau.

O intamplare care a ramas celebra s-a petrecut in anul 1981, in Montpellier, Franta. Patru persoane se aflau intr-un autovehicul. Au zarit pe marginea soselei o femeie si pentru ca se insera au hotarat sa o ia cu ei. Femeia era foarte tacuta dar, la un moment dat, a inceput sa strige, atentie la curba, atentie la curba! Dupa acest incident, femeia a disparut, spre stupefactia celor din masina.

soferul a incetinit, pentru ca urma o curba periculoasa, noteaza efemeride.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos