Acasă Stirile zilei Marturia UNUI PILOT AMERICAN DESPRE ATENTATUL DE LA 11 SEPTEMBRIE! Niciun avion...

Marturia UNUI PILOT AMERICAN DESPRE ATENTATUL DE LA 11 SEPTEMBRIE! Niciun avion nu a lovit turnurile, doar au testat o arma! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un fost pilot american afirma ca este fizic imposibil ca vreun avion Boening-767 sa fi lovit si distrus turnurile gemene in 11 septembrie 2001, mai ales pilotat de cineva neexperimentat. John Lear, fiul inventatorului Learjet – Bill Lear, avand o vasta experienta ca pilot si instructor de zbor, a ajuns la aceasta concluzie analizand cu luciditate datele oficiale ale atentatului. Pilotii avioanelor Boeing care au efectuat zborurile AA11 si UA175 au fost, conform afirmatiilor mass-media si autoritatilor, hijackeri fara prea mare experienta in pilotaj.

Ideea vehiculata recent in ceea ce priveste prabusirea turnurilor gemene este ca s-a folosit tehnologie holografica pentru a induce imaginea, prezentata si pe posturile de televiziune, a doua avioane care au intrat cu viteza in cele doua turnuri, dar acestea au fost lovite si distruse cu o arma electromagnetica, scalara, cu impuls sau de alt gen, necunoscuta noua, potrivit nasul.tv.

Citam din declaratia pe proprie raspundere a lui John Lear>>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos