Acasă Stirile zilei Marturia din fata judecatorilor care il devoaleaza pe Liviu Dragnea! „Era un...

Marturia din fata judecatorilor care il devoaleaza pe Liviu Dragnea! „Era un fel de Dumnezeu! Tuturor le e frica de el si in prezent”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mirela Chera, martor in dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru infractiuni in legatura cu angajarea fictiva a doua persoane la DGASPC Teleorman, a declarat in fata judecatorilor de la ICCJ ca presedintele CJ „era Dumnezeu” in judet.

Mirela Chera este sef serviciu asistenta sociala in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, avand aceasta functie si la momentul comiterii presupuselor infractiuni investigate in dosar, arata Mediafax.

Martorul le-a spus judecatorilor ca fostul director general al institutiei, Floarea Alesu, a facut presiuni asupra subordonatilor pentru a nu face declaratii la DNA care ar putea sa o incrimineze, amenintandu-i ca vor avea de suferit, lucru care i-ar fi nelinistit pe angajati, intrucat acestora le era teama atat de ea, cat si de Liviu Dragnea, presedinte al Consiliului Judetean Teleorman la acel moment.

„Toata lumea vorbea in institutie ca cele doua erau protejate de presedintele CJ, Liviu Dragnea. (..) Doamna director Floarea Alesu chema angajatii si discuta cu ei ce sa declare atunci cand urmau sa fie chemati la DNA. Le spunea ca cei care declarau impotriva ei vor avea de suferit. Tuturor le era frica sa nu isi piarda locul de munca, aveau copii acasa. Le era frica si de Alesu si de domnul presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea. Acolo, presedintele era Dumnezeu. Si acum! Toti il ascultau, nimeni nu facea altfel sa nu il supere. Singura persoana care a incercat sa ma influenteze in ce declar la DNA a fost doar Floarea Alesu. Nici indirect, Liviu Dragnea si nici alta persoana in numele lui, nu mi-a cerut sa fac declaratii care sa nu il implice pe Dragnea”, a spus Mirela Chera in fata magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos