Acasă Stirile zilei Social Marirea si decaderea lui Nicolae Ceausescu, oglindita in cei patru stalpi ai...

Marirea si decaderea lui Nicolae Ceausescu, oglindita in cei patru stalpi ai destinului din metafizica chineza

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nicolae Ceausescu s-a nascut pe 26.01.1918, intre orele 13.00-15.00. Conform metodei traditionale chineze de divinatie: Cei patru stalpi ai destinului, sau Metoda celor opt caractere, fostul presedinte si dictator al Romaniei era o persoana de apa, nascuta intr-o ora de pamant cu element secundar pamant, o zi de apa, cu element secundar metal, si o luna de apa, cu element secundar metal, intr-un an de foc cu foc.

Pe scurt, cei patru stalpi ai destinului sau se pot traduce cam asa: Ceausescu a fost o persoana care se exprima energetic asemeni apei, destul de puternica. Elementul, deopotriva favorabil si cataostrofal, in acelasi timp lui a fost pamantul, care pe de-o parte, impiedica apa sa se reverse, dar care, atunci cand devine dominant, distruge apa. Asadar, aspectele sale comportamentale, cele mai puternice s-au manifestat ca o sabie cu doua taisuri. Cand apa este suficient de puternica pentru a manipula pamantul aduce nativului putere si control, dar atunci cand este slaba, forta pamantului o domina si o inhiba, pana la distrugere.

In sistemul de divinatie al celor patru stalpi ai destinului, puterea este reprezentata de elementul care distruge sinele individual marcat de stalpul zilei de nastere, care in cazul lui Ceausescu a fost pamantul. Asadar exprimarea sinelui sau era de apa,exprimarea puterii de pamant, elementul de autoritate a fost metalul, deoare ce ciclul nasterii arata ca pamantul genereaza metalul, care naste, mai apoi, apa. In cazul specific fostului dictator, elementul de autoritate era plasat intre putere (pamant) si sine (apa). Fara elemntul de autoritate, care sa actioneze ca un tampon, elementul de putere are tendinta naturala de a ataca si distruge sinele.

Citeste pe CodulLuiOreste.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos