Acasă Stirile zilei Marina Almasan a rabufnit la adresa asa-zisilor prieteni ai Stelei Popescu! „Multi...

Marina Almasan a rabufnit la adresa asa-zisilor prieteni ai Stelei Popescu! „Multi nici n-au putut-o inghiti, de fapt, pe Stela, careia abia-i ajungeau la degetul mic”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vedeta TVR Marina Almasan a transmis un mesaj extrem de dur la adresa celor care sustin acum ca au fost prieteni la catarama cu Stela Popescu. Stela Popescu a incetat din viata joi, 23 noiembrie 2017, la varsta de 81 de ani. Disparitia sa a indurerat o tara intreaga. Prezentatoarea de televiziune Marina Almasan s-a declarat socata de faptul ca unele persoane neavizate au aparut la TV spunand diverse lucruri despre regretata artista Stela Popescu.

„…Poate ca am fost cam dura astazi seara, la emisiunea “Pulsul Zilei” a colegului meu Radu Andrei Tudor. Poate ca nu trebuia sa explodez, la adresa circului mediatic care insoteste, deja ca un ritual, la fel ca si in celelalte randuri, despartirea , de data asta, de omul drag , numit STELA POPESCU.

Dar , va marturisesc, inot intr-o mare de lehamite, vazand cum se isca, din pamant, din piatra seaca, sute de “prieteni la catarama” ai Stelei, guralivi si plini de amintiri, spunand despre ei si EA orice le vine pe limba, caci nu-i asa? Stela nu mai poate sa riposteze!

Toti, o planeta intreaga, s-au tras de sireturi cu Stela, au copilarit cu ea, au tremurat in culise impreuna, au inotat in aceleasi mari, au mancat din aceleasi blide, si-au plans reciproc pe umar, au serbat impreuna revelioane si au impartit cusete de tren. Multi nici n-au putut-o inghiti, de fapt, pe Stela, careia abia-i ajungeau la degetul mic, iar acum se inghesuie sa umple ecranele cu amintirile lor lacrimogene…

….si-apoi cum sa nu-mi joace piticii tontoroiul pe creier, vazand transmisiile directe de la “coada de la capataiul moartei”, cu reporterii frenetici, care transmit “emotia de la locul faptei”, aceiasi reporteri care, in televiziunile lor de doi bani, o incadrau, fara sa le tremure un muschi pe fata, pe Stela, la fel ca si pe colegii sai de generatie, in nemiloasa categorie a “dinozaurilor”…

Stela Popescu isi traieste clipa sa de glorie: e pe buzele tuturor, pe telecomenzile tuturor, aerul Bucurestilor miroase a Stela si eterul ii vantura numele de colo colo. Toti cotrobaie prin arhive, jubiland cu secvente cat mai prafuite continand-o pe marea artista. E o competitie planetara: cine a vorbit ultimul cu Stela, in emisiunea cui a fost ultima oara, cine i-a acordat ultimul premiu, cui i-a acordat EA ultimul interviu, cine are cele mai multe scenete cu Stela…

in toata aceasta harmalaie generala, Stela si-a inceput cuminte lungul somn de veci, dupa o viata fara hodina, in care ni s-a dedicat cu totul, fara a dori, cu siguranta, nicio clipa, circul pe care i-l dam in schimb, la despartire…”, a declarat Marina Almasan, conform libertatea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos