Acasă Sanatate MARILE CORPORATII FARMACEUTICE resping PLANTA lui Dumnezeu care trateaza CANCERUL intr-un timp...

MARILE CORPORATII FARMACEUTICE resping PLANTA lui Dumnezeu care trateaza CANCERUL intr-un timp record!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marile corporatii farmaceutice resping planta lui Dumnezeu care trateaza cancerul intr-un timp record, din cauza simplului fapt ca vindecarea oamenilor care sunt bolnavi ar fi foarte simpla si nu ar costa aproape nimic.

Planta poarta un nume ciudat Lei teng gong („vita tunetului lui Dumnezeu”, stiintific Tripterygium wilfordii). Agitatia in randul medicilor si a cercetatorilor a inceput dupa ce anumite studii de laborator au aratat ca soarecii bolnavi de cancer la pancreas s-au vindecat in 40 de zile atunci cand li s-a administrat in mod regulat un compus pe baza acestei plante. Totusi, in China Lei teng gong este cunoscuta de milenii si ea este deja integrata din antichitate in retetele de vindecare a unor afectiuni grave, printre care artrita reumatoida sau cancerul.

S-a constatat ca si dupa incetarea tratamentului cu Lei teng gong, tumoarea canceroasa nu mai revine, asa cum este de cele mai multe ori cazul cu tratamentele clasice ale medicinei moderne. Cercetatorii cred ca substanta principala care confera aceste proprietati neobisnuite plantei chinezesti este chiar triptolida, un compus care a fost identificat in urma cu mai multi ani ca avand un efect foarte puternic in lupta impotriva tumorilor canceroase.

Din pacate, la fel ca si in cazul altor plante cu virtuti deosebite, cum ar fi turmericul sau ghimbirul, o parte a comunitatii stiintifice este foarte lenta in ceea ce priveste popularizarea cunostintelor despre noua planta. Lei teng gong care ar putea salva sute de mii de vieti anual. Motivul este simplu: marile corporatii farmaceutice nu ar castiga niciun ban daca aceasta planta ar fi crescuta in cantitati foarte mari, deoarece atunci vindecarea fiintelor umane care sunt bolnave ar fi foarte simpla si nu ar costa aproape nimic, in comparatie cu medicamentele ce uneori costa o avere in lumea occidentala.

Firmele de medicamente sponsorizeaza in schimb mii de studii false, care sa demonstreze puterea si eficienta noilor medicamente de pe piata, despre care in prezent se stie nu doar ca sunt aproape lipsite de orice virtuti terapeutice, dar ca provoaca de asemenea efecte secundare teribile celor bolnavi. Vestea proasta este ca, desi studiile recente au demonstrat fara dubiu aceste calitati extraordinare de vindecare ale plantei din China, marile firme farmaceutice planuiesc scoaterea pe piata a unui medicament de sinteza care sa contina triptolida si care, bineinteles, se va vinde pentru o suma exorbitanta de bani. Aceasta in timp ce planta chinezeasca este perfect naturala, se gaseste din abundenta si nu costa aproape nimic.

Sursa: ziuadecj


Citeste caplimpede