Acasă Stirile zilei Retail Marea premiera din retailul romanesc va avea loc saptamana viitoare! Al doilea...

Marea premiera din retailul romanesc va avea loc saptamana viitoare! Al doilea magazin Lidl din Mangalia va fi deschis vizavi de celalalt!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Al doilea magazin Lidl din Mangalia va fi deschis pe 14 februarie, miscarea nemtilor constituind o premiera in istoria retailului romanesc, pentru ca este deschis vizavi de celalalt magazin Lidl din Mangalia, potrivit publicatiei Brand Privat.

„Primul magazin Lidl din Mangalia nu a fost un magazin standard al companiei noastre. Prin intermediul magazinului nou construit dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a veni la cumparaturi intr-un magazin ce respecta amplasarea standard a produselor alimentare si nealimentare. Astfel, vom oferi clientilor o suprafata mai ampla de vanzare, aproximativ 20 de produse de patiserie si panificatie proaspat scoase din cuptor, mai mult spatiu dedicat produselor nealimentare dar si un numar mai mare de locuri de parcare. Noul magazin Lidl va continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente”, a declarat Georgiana Tugearu, PR manager Lidl Romania.

“Teoretic putem spune ca retailerul isi securizeaza astfel ambele sensuri ale drumului ce leaga Mangalia de statiuni si de nordul litoralului. Exista asadar o solutie practica pentru cei ce vin la Mangalia si se indreapta spre Vama Veche si in acelasi timp, prin noua unitate, o solutie si pentru cei ce se indreapta spre statiunile din sudul litoralului” observa cei de la Brand Privat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos